sälja-mynt-göteborg-silverpeng

Samlarmynt

Sälj dina samlarmynt till högstbjudande genom att låta låta oss auktionera ut dem i Göteborg. Vi på Philea/Myntkompaniet har mycket hög kompetens av myntsamlingar och garanterar att du får bra betalt för dina föremål.

Samlarmynt på auktion ger ofta bäst pris

När du lämnar in dina gamla samlarmynt till oss för försäljning på någon av våra auktioner i Göteborg får du ofta bättre betalt än om du sålt mynten direkt till ett fast pris. Detta då mynten ofta visas för ett stort antal människor, både via visning hos oss och online. Budgivningen brukar således trissas upp i pris.

Vi är också stolta över att ha mycket stor spridning över hela världen. Antalet internationella kunder som ser våra auktioner ökar hela tiden, och dessutom presenteras våra auktioner även på internationella siter.

Vi ser till att samlarmynten finns med på rätt auktion

Med vår långa erfarenhet inom branschen ser vi till att fördela dina mynt på lämpliga auktioner. Exempelvis kan kvalitetsobjekt läggas på kvalitetsauktioner medan mer ordinära objekt läggs på andra auktioner. Med åtta auktioner per år, varav två kvalitesauktioner, finns det alltid flera auktioner att välja på.

Har du frågor om hur en auktion går till i Göteborg?

Önskar du få mer information om hur våra auktioner går till, eller har du samlarobjekt du önskar få värderade? Hör av dig till oss så återkommer vi till dig inom kort med en fri och kravlös värdering.

Låt dina gamla samlarmynt få nytt liv och sälj dem till oss på auktion i Göteborg. Vi säljer alltid till högstbjudande med angivande av lägsta accepterade utrop.