sälja-mynt-göteborg-mynt-tjugo-kronor

Sälja mynt

Vill du sälja dina mynt köper våra professionella värderare gärna dem av dig. Vi tar emot alla sorters myntsamlingar, som guldmynt, silvermynt, kopparmynt och andra ädelmetaller. Du kan även sälja dina frimärken till oss.

Ett tryggt val när du vill sälja mynt i Göteborg

Det finns många fördelar när du väljer att sälja dina mynt till oss i Göteborg. Först och främst erbjuder vi bra betalt och snabb betalning. Genom att lämna in till auktion garanterar vi en mycket hög samlad kompetens, dessutom erbjuder vi snabb redovisning: redan 5-6 veckor efter avslutad auktion.

Vi har också ett mycket stort kundunderlag, både nationellt som internationellt. Tillsammans med kunder från Lars-Tore Erikssons, Frimärkskompaniets, Kihlströms, Novas, Göteborgs Frimärkslager och Samlartjänsts samlade verksamheter har vi totalt mer än 100 år i auktionsbranschen. Vi har med dessa verksamheter hållit över 370 auktioner.

Sälj dina mynt till direktbetalning

Vill du sälja dina mynt till direktbetalning kan vi ge dig ett bra pris. Vi tar även emot samlarmynt som vi erbjuder oss att sälja på auktion. Har du frågor eller funderingar kring att sälja dina mynt till oss i Göteborg är du varmt välkommen att höra av dig via vårt kontaktformulär, ringa eller mejla oss.

gammalt-mynt
åldrat-mynt

Bra mottagande och trevligt. Pengar direkt!

Elise B.
Sälj dina gamla mynt till våra värderare i Göteborg och tjäna bra pengar! Vi värderar löpande.